Οι Κτηνίατροι μας

Δημήτρης Καλλιγέρης

MLTech DVetMed

Ο κος Δημήτρης Καλλιγέρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι κάτοχος δύο ανωτάτων πτυχίων. Το 2008 αποφοίτησε από το τμήμα Βιοϊατρικών επιστημών του ΑΤΕΙ Λάρισας και το 2013 από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κωνσταντίνος Μπίκος

DVM CertVPS CertAVP MRCVS

Ο κος Κωνσταντίνος Μπίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Πτυχίου Κτηνιατρικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από το 2011 και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου του Liverpool και το Βασιλικό Κολλέγιο Κτηνιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας (RCVS).

Δημήτρης Αϊβαλιώτης

DVM

Ο κος Δημήτρης Αϊβαλιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος πτυχίου Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 2020.

Ο Δημήτρης έχει ως ιδιαίτερο ενδιαφέρον του, την Εσωτερική Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς.

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Αγγελική Μαυρολέων

MLTech VN ISFMCertFN

Η Αγγελική είναι απόφοιτος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων του Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας από το 2016.
Από το 2012 ως το 2016 υπήρξε ενεργό μέλος του Φιλοζωικού Σωματίου Anim.A.L, με κύριο αντικείμενο την περίθαλψη και φιλοξενία ζώων μέχρι να υιοθετηθούν.
Το 2019 έλαβε δίπλωμα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο με εργασία στις σύγχρονες μεθόδους χαμηλού στρες σε σκύλους, για επισκέψεις σε κτηνιατρεία και κλινικές.

Μαρία Μάτσα

BSc (Clinical Nutrition) VTech

Η Μαρία είναι απόφοιτος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου της Αθήνας από το 2018.
Η αγάπη της για τη φροντίδα των Ζώων Συντροφιάς την έκανε να ασχοληθεί με το αντικείμενο της νοσηλευτικής ζώων και από το 2021 εργάζεται ως βοηθός – νοσηλεύτρια σε κτηνιατρικές κλινικές.
Το 2023 ξεκίνησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση τίτλου πάνω στο κομμάτι της Κλινικής Διατροφολογίας των κατοικιδίων ζώων.