Οι Εγκαταστάσεις μας

Έπειτα από έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης και λαμβάνοντας υπόψη σύγχρονα διεθνή πρότυπα, δημιουργήσαμε ένα χώρο που βάζει ως βασική προτεραιότητα τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα αποτελεί ένα λειτουργικό περιβάλλον για την άσκηση των πλεόν σύγχρονων κτηνιατρικών πρακτικών.

Αίθουσες Αναμονής

Σας υποδεχόμαστε σε δύο ξεχωριστές αίθουσες αναμονής, μία για σκύλους και μία για γάτες. Αυτό συμβάλλει στη μείωση στρεσικών καταστάσεων τόσο για τους μικρούς μας φίλους, όσο και για εσάς.

Τα Εξεταστήρια μας

Διαθέτουμε δύο εξεταστήρια. Το πρώτο μας εξεταστήριο εξυπηρετεί σκύλους και το δεύτερο είναι ιδανικά διαμορφωμένο για γάτες..

Αίθουσα Κίνησης και Οδοντιατρική Μονάδα

Η Αίθουσα Κίνησης είναι ο χώρος προετοιμασίας των ασθενών για εισαγωγή στο χειρουργείο. Επίσης στον χώρο αυτό διενεργούνται σηπτικές επεμβάσεις. Ο χώρος διαθέτει και σύγχρονη μονάδα για διενέργεια οδοντιατρικών επεμβάσεων.

Αίθουσα Απεικονιστικής Διάγνωσης

Χώρος διαμορφωμένος στα πρότυπα της Εθνικής Επιτροπης Ατομικής Ενέργειας για διενέργεια ψηφιακής ακτινολογικής εξέτασης και υπερηχογραφίας.

Χειρουργικές Αίθουσες

Σύγχρονες αίθουσες υπό αυστηρά πρότυπα χειρουργικής αντισηψίας και δυνατότητα  διενέργειας ταυτόχρονων χειρουργικών επεμβάσεων.

Τα Νοσηλευτήρια μας

Διαθέτουμε ξεχωριστό νοσηλευτήριο για σκύλους και ξεχωριστό για γάτες (επειδή μας το ζήτησαν οι γάτες!). Επίσης, κάθε μποξ νοσηλείας διαθέτει δικό του φωτισμό, αποχέτευση και εξαερισμό! (επειδή μας το ζήτησαν οι σκύλοι…)

Εργαστήριο

Στο εργαστήριο μας διενεργείται πληθώρα διαγνωστικών εξετάσεων με άμεσα αποτελέσματα χωρίς αναμονή.

Οι ειδικοί μας παρέχουν ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία